Marjolein Kranendijk

Ik ben sinds 2009 acupuncturist. Daarvoor heb ik een aantal jaar als apotheker gewerkt, o.a. in de farmaceutische industrie. Als apotheker miste ik het contact met de patiënt en heb ik de overstap gemaakt naar mijn eigen acupunctuurpraktijk.  Als acupuncturist wil ik het zelf genezend vermogen van het lichaam bevorderen naast medicatie, die patiënten gebruiken.

Ik richt mij tijdens de behandeling van klachten op de relatie tussen wat er in jouw leven speelt en wat dit te maken heeft met jouw klachten. Bijvoorbeeld waarom heb je last van angsten in deze situatie of roept dit spanning bij je op? Met name bij stress gerelateerde klachten, zoals burn-out, angst, depressie en auto-immuunziekten is hier vaak een duidelijke oorzaak voor zoals een trauma of een negatief zelfbeeld, wat met acupunctuur behandeld kan worden.

Het zetten van kleine naalden tijdens een acupunctuurbehandeling kan zorgen voor het ontladen van deze spanning dat door negatieve gebeurtenissen is ontstaan. Na een aantal acupunctuursessies ervaar je meer rust en energie lichamelijk en mentaal.

Als lid van NVTCG Zhong worden mijn consulten vergoed door de zorgverzekeraar als je aanvullend verzekerd bent.

Werkdagen: Dinsdag en donderdag

E: acupunctuur@acupunctuurbijmarjolein.nl
T: 06-19173050
W: www.acupunctuurbijmarjolein.nl